Хіти тижня. Лободам, лоракам, поваліям з марувами, потапами і сердючками до уваги: "Не можна співати у того, хто б'є твій народ", - Кікабідзе закликав українських артистів не виступати в Росії

Знаменитий грузинський співак і актор Вахтанг Кікабідзе, котрий 2008 року під час нападу Росії на Грузію відмовився від отримання ордену в Кремлі і розірвав всі контракти в державі-агресорі, звернувся до своїх колег. Найпопулярніший на пострадянському просторі грузин переконаний, що українські артисти не повинні їздити виступати в Росію, яка окупувала частину території і нашої країни. Про це народний артист Грузії висловився в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера", зазначають Патріоти України.

83-річний артист також закликав українських колег відмовитися від такої практики.

"Я вважаю, що не повинні. Але вони повинні вимагати у свого уряду, щоб у них була робота... Щось треба придумувати, щоб вони не їздили", - висловився Кікабідзе.

При цьому співак зазначив, що подібна картина спостерігається і в Грузії.

"Те ж у нас відбувається. Мені це не подобається, тому що не можна йти співати і танцювати у того, хто тебе б'є. Я маю на увазі народ... Неправильно", - сказав він.

Відповідаючи на питання, як він ставиться до таких людей, які їздять на гастролі в Росію, Кікабідзе зазначив, що з ними не спілкується, і серед його друзів з акторської команди "таких немає".

Також він наголосив, що після російсько-грузинської війни він зарікся їздити в Росію, але досі отримує сотні запрошень звідти з проханнями виступити.

"Я в 2008 році сказав, що моєї ноги не буде в Росії. Вже 12 років я в жодному російському місті не був... Стільки листів приходить, величезна кількість... але ні", - зазначив Кікабідзе.

Нагадаємо, у попередньому випуску доктор Комаровський відреагував на звинувачення анонімної організації "Бюро розслідувань щодо ковід-шахрайства".

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...