Хіти тижня. "Логичное завершение 2020-го!": У "Дизель шоу" похвалилися першою новорічною перемогою над "Кварталом 95"

Раніше артист студії Єгор Крутоголов заявив, що у них немає конкурентів, оскільки всі гарні гумористи пішли в політику. Очевидно, він мав рацію?

Гумористична концертна програма "Дизель Шоу" вперше виграла у "Вечірнього Кварталу" в рейтингу переглядів у новорічну ніч. Про це повідомили в Facebook Dizel Show, подякувавши глядачам України, які ввечері 31 грудня дивилися телеканал ICTV, інформують Патріоти України.

Представники "Дизель Студіо" зазначили, що побудували своє шоу виключно на своєму гуморі і патріотично налаштованій частині української естради. "У п'ятірці лідерів не тільки дві частини нашої прем'єри (до і після опівночі), але і нічний повтор новорічного випуску минулих років. Мільйони людей дивилися "Дизель шоу"з 8 вечора і до ранку! Величезний їм за це респект! Будемо продовжувати їх радувати в 21-му році!" – йдеться у повідомленні.

Наголошується також, що канал ICTV зібрав 31-го грудня рекордну частку аудиторії за всю історію – 18,13%. "Вперше звернення президента найкраще дивилися саме на каналі ICTV – між двома частинами "Дизель шоу", – додали також у пості.

Представники студії зізналися, що ця перемога далася їм дуже важко, але вони шкодують тільки про те, що влада не пустила на їхній концерт глядачів. "Ми обов'язково повернемо глядачів на наші концерти – без "беркута", без маніпуляцій – просто тому, що працюємо ми саме для народу, а не обслуговуємо влада", – пообіцяли артисти.

"Дизель шоу" повідомили про історичну перемогу над "Кварталом"
"Дизель шоу" подякували глядачам і зіркам, які віддали їм перевагу в новорічну ніч

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...