Хіти тижня. "Льоха з Русанівки" відзначає 58-й день народження: Як живеться знаменитому кіноактору, котрий через російську агресію кинув успішну кар'єру в Москві заради України

Олексій Горбунов

У вівторок, 29 жовтня, народний артист України, актор і музикант Олексій Горбунов відзначає свій 58 день народження. За плечима корінного киянина сотні ролей у театрі та кіно, найвідоміші з яких належать до російського кінематографа, зазначають Патріоти України. Однак у розпал Революції Гідності Горбунов повернувся до Києва, бо ніколи ментально не відривався від рідної землі, і завжди поділяв біль і надії рідного народу.

З самого початку Олексій Горбунов підтримав Євромайдан. За інформацією деяких ЗМІ, з грудня 2014 року актор відмовився зніматися в російських фільмах і заявив, що не розглядатиме можливість роботи в РФ до закінчення війни. Однак незабаром поскаржився на брак роботи в Україні.

"Як я звик жити — в Росії брав участь у п'яти картинах на рік у головних ролях. Якщо ви історію подивитеся, то побачите, у скількох фільмах я засвітився. І які там ролі. За п'ять років життя в Україні я знявся у двох фільмах, якщо ми говоримо про прокат. І то ролі в українських стрічках були епізодичними й невеликими", розповідав Олексій.

Олексій Горбунов

Зараз Горбунов грає в групі "Грусть пилота". Він завжди хотів займатися музикою. У Росії в артиста був дуже щільний графік, і часу на це не вистачало. Про своє нове захоплення каже, що воно приносить копійки і грошей ледь вистачає на бензин. Але, попри це, музичну кар'єру Олексій вважає кращим заняттям, ніж українське кіно.

Олексій Горбунов

Про кіно ж він говорить наступне: "Де кіно? Одне єдине питання. Де кіно? Де потрясіння від кіно? Я хочу в кіно побачити, що з нами трапилося за п'ять років. Ми — українці, хто ми? Що у нас всередині? Прості питання, про що говорити має кіно. Те, що вмів Шукшін робити, Висоцький", — зазначив артист.

Джерело: Обозреватель

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...