Хіти тижня. Лукашенка таки скинуть? У Білорусі вийшов на страйк найбільший автозавод (фото, відео)

У четвер, 13 серпня, приблизно о 12:00, в місті Жодіно вийшли на страйк працівники Білоруського автомобільного заводу (БілАЗу), передають Патріоти України.

Кілька сотень робочих призупинили роботу і вийшли з цехів заводу. "Зараз якраз збираємося перемовлятися з керівництвом. Ми вийшли до центральної прохідної і вимагаємо чесних виборів. Людей багато, важко порахувати. Керівництво вийшло до нас, зараз буде говорити", – повідомив працівник БілАЗу.

До заводу також прийшли жителі Жодіно, вони скандують: "Влада з народом!", "БелАЗ, спасибі". Через дорогу люди шикуються в ланцюг, а автомобілісти сигналять. Міліції на місці збору людей не видно.

Оце так: У Харкові чоловік застрелив з рушниці дружину та доньку і намагався втекти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:50

У Харкові поліція затримала чоловіка, якого підозрює у вбивстві доньки та дружини. За даними слідства, чоловік скоїв вбивство 24 квітня у власному будинку у Слобідському районі Харкова. Про це повідомили в пресслужбі облпрократури, передають Патріоти ...

Це варто знати! Що не можна робити в Страсний тиждень

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:44

У дні Страсного тижня дотримуються особливо суворого посту, не можна ходити на цвинтарі, поминати померлих. Православні готуються до світлого свята Великодня. Вони наводять лад у своєму будинку, готують частування для святкового столу, передають Патрі...