Хіти тижня. Має певні проблеми: З'явилися несподівані дані про жінку, яка проривалася до Зеленського на прес-марафоні (відео)

Незважаючи на те, що чітких вимог жінка не висловлює, штурмувати адміністрацію президента вона не перестає.

До президента Володимира Зеленського під час прес-марафону проривалася Ніна Мещерякова, яка, штурмуючи будівлю Офісу президента і влаштовуючи поодинокі пікети, намагається боротися з рейдерами, які захопили її будинок. Про це повідомляє "Наше місто", передають Патріоти України.

Як з'ясували журналісти, про існування цього самого будинку, який нібито штурмують рейдери, по вул. Маяковського 51 Б нічого не знають не тільки в Google, але і в місцевый райраді.

Виявляється, що по вул. Маяковського всього три житлових будинки, причому, ніяких натяків на приватний будинок. Незабаром жінку знайшли за іншою адресою. Незважаючи на те, що чітких вимог жінка не висловлює, штурмувати адміністрацію президента вона не перестає.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...