Хіти тижня. Має талант? - Учасник популярних шоу найближчі сім років проведе за гратами

Житель Чернігівщини Ярослав Ромашов, який прославився спробами перемогти на різних талант-шоу, тепер буде демонструвати свої вміння у в'язниці.

29 березня стало відомо, що учасник розважального шоу «Х-фактор Україна» сів за грати. Йдеться про жителя Чернігівської області Ярослава Ромашова. За попередніми даними чоловік убив дідуся своєї дружини, передають Патріоти України з посиланням на ЧЕline.

Дідусь помер в березні минулого року в місті Борзна. Причина смерті - набряк мозку. Як зазначають ЗМІ, на тілі загиблого були садна, синці. Крім того, у нього були зламані ребра і ніс.

Ярослав Ромашов, який проживав з онукою загиблого в його будинку, був головним підозрюваним у цій справі. Тепер він 7 років буде перебувати у в'язниці.

До слова, Ромашов часто брав участь в різних талант-шоу. Зокрема, "Караоке на Майдані" і "Україна має талант". Ігор Кондратюк описував людину, як артиста з категорії «ви нічого не розумієте».

Опублікував: Олег Устименко

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...

Загиблому було лише 20: Убивство поліцейського на Вінниччині зафіксувала бодікамера (відео)

субота, 20 квітень 2024, 11:45

Унаслідок стрілянини сьогодні вночі на Вінниччині загинув поліцеський, а його напарник зазнав поранень. Трагічну подію зафіксувала на відео бодікамера правоохоронця, передають Патріоти України.