Хіти тижня. Майже 100 доларів на добу за номер: Турист розповів про відпочинок у Затоці (відео)

"Елітний номер" обійшовся чоловікові в 4300 гривень за два дні.

Українські туристи розповіли про ціни на відпочинок в Затоці, Одеської області. Про це йдеться у відео на YouTube-каналі "Кримський одесит", передають Патріоти України.

У відео відпочиваючий розповідає, що на пляжі в Затоці дуже багато людей, а також показує в якому готелі і номері він живе зі своєю сім'єю. Апартаменти - елітний номер, який обійшовся чоловікові в 4300 гривень за два дні. Він каже, що це не дорого, адже жити на відпочинку в "якомусь бараку" не хочеться.

Сам номер складається і з великої спальні з двомісним ліжком, в іншій кімнаті - двоповерхове ліжко для дітей, кімната плавно перетікає в кухню: з холодильником, морозильником, плитою і повним набором посуди. У ванній - душова кабіна, раковина і туалет. Зі спальні є вихід на терасу, де стоїть стіл зі стільцями щоб можна було посидіти ввечері. Крім цього, в номері є кондиціонер, велика шафа купе, телевізор, сейф і надається 9 рушників.

Глядачі каналу відразу почали коментувати відео. Пишуть про високі ціни і дуже брудне море, в яке вони б не полізли купатися.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...