Хіти тижня. Майже фантастична історія: 49-річний шкільний двірник з Херсона став чемпіоном світу з джиу-джитсу

Ігор Євтушенко, який працює в Херсоні шкільним двірником, виграв золоту медаль на Чемпіонаті світу з джиу-джитсу у віковій категорії 45+. Змагання проходили в ОАЕ. Про цю радісну новину 49-річний спортсмен повідомив на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Я чемпіон світу!!! Подробиці і все інше пізніше, слів немає, переповнюють емоції!!!" - написав Євтушенко.

Ігор Євтушенко став чемпіоном світу з джиу-джитсу (фото: facebook.com/Игорь Євтушенко)

Про незвичайного двірника, який вранці прибирає шкільний двір, а після роботи тренується сам і вчить інших, Україна дізналася після того, як він написав у соцмережі, що збирає гроші на поїздку на Чемпіонат світу з джиу-джитсу.

Історія Євтушенка вразила українців, і вони зібрали гроші на стартовий внесок за один день. Решту додала промоутерська компанія. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Користувачі мережі коментують перемогу.

  • Ви справжній герой! Такими людьми, як ви, культивується національна гордість і сила волі!
  • Дуже рада за вас!!! Історія гідна фільму!!!
  • Завжди захоплювалася людьми, які всередині себе вміщають цілий всесвіт! Ви молодець! Ви - приклад для наслідування! Ми вами пишаємося!
  • Поздоровляю! Ви дуже крутий приклад великої віри в себе і наполегливості.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...