Хіти тижня. Майже копія голлівудської зірки: В Україні знайшли найкрасивішу дівчину-арбітра (фото)

36-річна Міла Куніс – зіркова голлівудська актриса – теж народилася в Чернівцях.

Ірина Рачинська

22-річна Ірина Рачинська обслуговує матчі української Прем'єр-ліги U-19 і є майже точною копією голлівудської актриси Міли Куніс, передають Патріоти України.

Нещодавно Ірина закінчила Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича з червоним дипломом.

Цікаво, що 36-річна Міла Куніс – зірка фільму "Чорний лебідь" – теж народилася в Чернівцях. Сім'я Куніс емігрувала в США в 1991 році, коли Мілі виповнилося тільки 7 років.

Варто відзначити, що, незважаючи на феноменальну схожість і спільні корені, Ірина Рачинська не є родичкою Міли Куніс. Хоча навряд чи б хтось зміг розрізнити дівчат, якби побачив їх на вулиці разом.

Ірина Рачинська (праворуч)

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...