Хіти тижня. Макаревич таємно одружився в 4-й раз: Що відомо

Ні ім'я, ні вік новоспеченої дружини артист не розкриває. Він заявив, що не хоче піару на особистому житті.

66-річний співак і композитор Андрій Макаревич одружився в четвертий раз. Про це лідер групи "Машина часу" розповів в бесіді з журналістами, передають Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

За словами Макаревича, весільна церемонія була таємною. Артист навіть не розкриває, коли саме пов'язав себе узами шлюбу.

Музикант розповів, що спеціально афішувати свій новий сімейний статус не збирався. Такий піар його не цікавить.

Примітно, що лідер "Машини часу" приховує свою четверту дружину. Артист навіть не називає її імені. Спільне фото сімейної пари ми також навряд чи побачимо найближчим часом.

Музикант зізнався, що зараз відчуває себе абсолютно щасливим. Навіть незважаючи на те що його дружина застрягла в Ізраїлі, а він в заміському будинку один на самоізоляції. Артист чекає, коли знімуть карантин, щоб скоріше побачити дружину.

Макаревич навіть відмовився коментувати, скільки його нової дружині років.

Кабимін затвердив порядок передачі даних з реєстрів: Ось які документи повинні бути в "Дії"

вівторок, 16 квітень 2024, 17:43

Кабінет міністрів затвердив порядок комплексної передачі електронних відображень інформації, що міститься у документах, сформованих засобами Єдиного державного веб-порталу електронних послуг Дія, передають Патріоти України з посиланням на постанову ур...

Війна не завада? Французькі ЗМІ повідомили про запрошення Росії на річницю висадки союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 16:30

Міжнародна церемонія на честь 80-річчя висадки союзників у Нормандії відбудеться 6 червня. Володимира Путіна там точно не буде, але не виключена присутність кремлівської делегації, передають Патріоти України. За інформацією Europe 1, Росія буде добре п...