Хіти тижня. "Маленькі кроки на шляху до великої перемоги": Українські військові зайняли сіру зону на околиці Донецька (відео)

ЗСУ продовжують звільняти території від окупантів на сході країни.

Українські військові продовжують звільняти території від окупантів на сході країни. Так, захисники України просунулися ще далі по так званій "сірій зоні", передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

"Маленькі кроки на шляху до великої перемоги. Захисники України не тільки дають гідну відсіч ворогу, а й повертають наші землі. Тому нещодавно бійці ООС зайняли великий шматок сірої зони на околицях Донецька. Місцевість там на пагорбах, тому тепер вони мають перевагу над противником", - йдеться в повідомленні.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...