Хіти тижня. "Малоросійська курка з цинічним нутром. Пи**уй у Москву!": Соколова жорстко наїхала на Оксану Марченко (відео)

Відома телеведуча Яніна Соколова прокоментувала відео дружини Віктора Медведчука Оксани Марченко, в якому та звертається до українців і скаржиться на санкції по відношенню до неї та її чоловіка, передають Патріоти України.

Соколова зазначила, що за 20 років Марченко на телебаченні вона не зробила жодної заяви про війну на Донбасі, яку спровокував її кум - Володимир Путін. Також з її сторони не надійшло жодної копійки на допомогу українським військовим.

"В минулому місяці Оксана анонсувала свій фільм про церкви МП, де вона на БМВ з номерами "прочанка", повинна закликати українців вірити в Бога. Спочатку мені здавалося, що у цієї жінки немає іншого виходу. Вимушена. Але тепер я розумію, що вона просто малоросійська курка з цинічним нутром і нульовою любов'ю до нашої країни. І відповідь таким як вона: "Пі** уй в Москву!", - написала телеведуча і опублікувала відео.

Зазначимо, що у своєму відео Марченко каже, що за допомогою її та її сім'ї "всі громадяни будуть захищені від беззаконня". Також вона говорить, що її чоловіка "постійно бояться і правильно роблять". Соколова каже, що Марченко замість порожньої балаканини могла б попросити свого кума Володимира Путіна прибрати свої війська з Донбасу і дати спокій Україні.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...