Хіти тижня. Маніяк на візництві: Спливли нові моторошні факти "подвигів" водія BlaBlaCar, який згвалтував клієнтку (відео 16+)

Зґвалтування водієм BlaBlacar: спливли нові деталіВодій популярного онлайн-сервісу зі спільних поїздок BlaBlaCar, який зґвалтував 27-річну пасажирку по дорозі з Одеси в Черкаси, раніше вже пропонував інтим іншим попутникам, зазначають Патріоти України.

Так, про свої враження від поїздки з 51-річним Олександром розповіли cестри Ольга і Анна Вовк, які разом зі своїм другом добиралися до Одеси.

За словами дівчат, по дорозі водій голосно вмикав музику, часто зупинявся і розповідав дивні історії, а потім відверто почав пропонувати інтим.

"Говорив, що на задньому сидінні є спальний мішок, поспимо всі разом. Поспимо, але він зовсім не сон мав на увазі", – розповіла одна з сестер.

Дівчата у відповідь показово зателефонували батькам, після чого чоловік помітно заспокоївся. Вони не залишали негативних відгуків на сервіс, а також не зверталися в поліцію, про що пошкодували.

"Ми вирішили, що він із тих, хто любить поговорити, але робити нічого не буде. На жаль, ми нічого нікому не сказали", – поділилася Ольга Вовк.

Яку пенсію можна буде отримати з зарплатою 10 тис. грн

неділя, 28 квітень 2024, 8:45

В Україні з зарплатою в 10 тис. грн та з 35 роками стажу можна розраховувати на пенсію, розмір якої сягає всього 2818,8 грн. Розмір виплати залежить від кількох показників, передають Патріоти України. Про це йдеться в публікації OBOZ.UA. Так, згідно з ...

У Німеччині росіянин зарізав двох українців. Підозрюваного затримали по гарячих слідах

неділя, 28 квітень 2024, 8:41

Увечері суботи, 27 квітня, у німецькому місті Мурнау на території торгового центру виявили двох молодих українців з ножовими пораненнями. У вбивстві підозрюють громадянина Росії. Про це повідомила місцева поліція. Зазначається, що 36-річний потерпілий ...