Хіти тижня. "Машина обо*рана, обо**ана и в кокаине, в де*ьмище. Бросили в аэропорту": Спливли скандальні деталі про відпочинок у США Потапа і Насті Каменських (відео)

Потап і Настя Каменських нарвалися на критику з боку власника одного з прокатів елітних автомобілів в Майамі. Він розповів, як некультурно поводять себе зірки, а також обурився їх ставленням до сервісу. Про це розповів Марк Пугачов на відео, опублікованому на YouTube-каналі Big Money, передають Патріоти України.

Як виявилося, сімейна парочка Потапа і Насті показали себе з поганої сторони. Вони орендували автомобіль на відпочинку, а повернули його, просто написавши в повідомленні власникові прокату. За його словами, він змушений був шукати машину по всьому аеропорту. До того ж авто було в жахливому стані. В ньому було брудно, воно було все залито, також там він виявив залишки кокаїну.

"Є такі — ніякої інтелігентності. Ось, Настя Каменських і Потап, наприклад. Не можу сказати нічого хорошого про них. Машина обо*рана, обо**ана і в кокаїні, в де*мищі. Кинули авто в аеропорту, він просто мені смс відправив, а де мені її там шукати? Я йому написав, що він дурень", - поділився бізнесмен.

Пугачов зазначив, що, наприклад, Тіматі його вразив адекватністю і приємним ставленням. Макс Барських теж дуже інтелігентний. "Тіматі давали машину, так легко було, все просто. Макс Барських - дуже душевна людина. З великим задоволенням даємо йому наші автомобілі. Ханна, Пашу, Нюша — дуже приємні", — розповів директор прокату.

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...