Хіти тижня. Масові заворушення в американському Міннеаполісі: Українець направив вантажівку у натовп протестувальників (відео)

25 травня в Міннеаполісі поліцейські заарештували темношкірого чоловіка Джорджа Флойда, з яким дуже грубо поводилися. Від отриманих травм він помер. Після цього в місті почався бунт.

31 травня в Міннеаполісі під час акцій протесту американців, обурених вбивством темношкірого Джорджа Флойда, велика вантажівка влетіла в натовп протестувальників, які перекрили трасу. За кермом автомобіля був водій-українець Богдан Вечірко, передають Патріоти України з посиланням на CNN.

Інцидент стався на мосту при в'їзді в місто. На відео помітно, як натовп мітингувальників спочатку йде по центру дороги, а потім розбігається в сторони через вантажівку, яка летить на них. Після того як фура зупинилася, демонстранти почали оточувати її і намагалися потрапити в кабіну водія. При цьому ніхто з учасників протесту не постраждав.

У Департаменті громадської безпеки дії Вечірка назвали "підбурюванням натовпу мирних демонстрантів". Йому пред'явили звинувачення в нападі. Українця затримали без права на звільнення під заставу.

Пізніше американські ЗМІ опублікували фото Богдана Вечірка.Богдан ВечиркоЗа даними видання Vinograd.us, Вечірко - виходець з Вінницької області і служив в українській армії. Видання посилається на профайл Вечірка у Facebook, який вже видалений.

На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...

Намагалися допомогти його дружині: У Києві чоловік кидався ножами в рятувальників (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:30

У Солом'янському районі Києва 17 квітня сталася надзвичайна подія. Жінка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки і опинилася на карнизі першого поверху. Однак її співмешканець не поспішав допомагати і намагався завадити рятувальникам. Про це п...