Хіти тижня. Мастурбував на камеру: Капітана збірної Росії по футболу відсторонили від обов'язків через скандальне відео (16+)

Москва та Росія у неділю обговорює одну новини, а також наслідки для спортсмена через скандал

Можливо капітан "Зеніту" уявляв, що знов обіймає та пестить Путіна?

Капітан пітерського «Зеніту» і збірної Росії з футболу Артем Дзюба, який розбив разом з одноклубниками кубок країни, виявився в центрі нового непересічного скандалу, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Євроспорт».

У мережі з'явилося відео (імовірно, зняте в грудні 2019 го), на якому як дві краплі води схожий на форварда чоловік на ліжку займається самозадоволенням. За даними російських ЗМІ, в повній версії ролика на задньому фоні чути голос телеведучої «Матч ТВ» Марії Орзул.

Марія Орзул та Артем Дзюба мали позашлюбні стосунки, повідомляє російські ЗМІ

Артем Дзюба поки не коментує скандальне відео, але через кілька годин після його появи форвард закрив свій аккаунт в Instagram з 1,2 млн передплатників. У свою чергу, його клуб «Зеніт» відключив коментарі на офіційних сторінках клубу в соцмережах.

«Умеет Артем отвлечь от выборов в Штатах», «Семак: „Завтра твой шанс, Артем. Сделай так, чтоб о тебе все говорили“. Дзюба: „Ни слова больше, тренер“, „Дзюба — VAR проверка. Возможно, игра рукой“, „Сегодня Дзюба справится с „Краснодаром“ одной правой“, Весь футбольный мир узнал, что Дзюба все-таки правша», «Просто Дзюба хотел, чтобы Черчесов дал ему отдохнуть и не вызвал в этот раз в сборную, но немного ПЕРЕГНУЛ ПАЛКУ», «Если рука Дзюбы была в естественном положении, то ничего страшного, нет фола», «Что такого, он просто расслабился», «Артем, как это было? Ваши ощущения?», «Это же капитан сборной, какой позор», — недостатка в язвительных комментариях в сети, понятное дело, нет.

«Ну какое лишение капитанской повязки? — цитирует члена комитета по этике Российского футбольного союза Андрей Созин sport24.ru. - Тут и речи быть не может об этом. Это имиджевая потеря для человека, но он не убил никого и не изнасиловал. Вы видите и так, как болельщики относятся к нему. С трибун кричат гадости на ровном месте — сейчас они особенно активизируются. Те, кто болел за Артема, тоже примет это со знаком минус.

Я не говорю про футбол. Я говорю про его детей, жену. Он про них думал? Я не говорю, что это плохо или хорошо. У всех мальчиков в пубертат это бывает. Но не в 32 года и на видео!

К футболу это не имеет отношения. Будут ли это терпеть сборная и «Зенит» — не знаю. Дзюба только себя пригвоздил огромными такими гвоздями. Сможет ли он справиться, когда трибуну будут ему орать? Не знаю. Даст Бог, чтобы это все забылось. Как это вынесут его родители, близкие, жена? Все будет растиражировано, и Дзюба это знает. У Артема большие, если не катастрофические потери".

До речі, це не перший сексуальний скандал за участю футболіста "Зеніта", батько якого, до слова, народився в Лубнах Полтавської області. У липні в інтернеті з'явилося відео Дзюби і його партнера по клубу Сердара Азмуна, які імітували статевий акт в роздягальні.
Тим часом телеграм-канал збірної Росії повідомив, що Артем Дзюба пропустив листопадові матчі національної команди проти Молдови, Туреччини та Сербії.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...