Хіти тижня. Матриця зависла: Нерухомо застиглий у небі птах "ввів у ступор" користувачів мережі (відео)

В небі зовсім нерухомо зависла ворона, ніби застигла при змаху крил.​

Відео, яке опублікувала в соцмережі Facebook мешканка американського штату Нью-Мексико Кейлін Боумен, поставило користувачів інтернету в глухий кут, передають Патріоти України.

Сім'я вранці їхала на машині в школу, коли дочка Кейлін Ліллі раптом сказала: «Подивіться, та птах замерз!». І справді - в небі зовсім нерухомо зависла ворона, ніби застигла при змаху крил.

При цьому, як каже Боумен, можна було розгледіти, що дзьоб птаха все ж рухався. Дочекатися, чим справа кінчилася, не вдалося - Ліллі спізнювалася на уроки.
Як пише видання Daily Star, в цей день температура в місті Галлап опустилася до 15 градусів морозу. Однак, навіть якщо припустити, що птах і справді замерз на льоту, він повинен був каменем впасти вниз. Насправді ж він порушив всі закони гравітації. «Глюк в матриці», - написали в коментарях.
При цьому фахівці говорять, що птах може залишатися нерухомим в повітрі - коли летить проти вітру зі швидкістю, що дорівнює швидкості вітру.

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...