Хіти тижня. "Мати била по руках, а батьку було не до цього": Відомий український співак розповів про стосунки в родині

Артист залишив батьківський дім у 15 років.

Співак і народний артист України Віктор Павлік відверто розповів про стосунки з матір'ю. Знаменитість дав інтерв'ю в передачі "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" про роль матері в його житті та кар'єрі, передають Патріоти України.

Артист залишив батьківський дім у 15 років. Відтоді його репертуар рясніє піснями про матір.

За словами Павліка, йому є за що вибачатись перед матір'ю. "Я не питав у мами, чи довіряла вона мені, я робив свої справи, і все", - розповідав співак.

Віктор народився в селі Теребовля на Івано-Франківщині. Родина жила бідно, тому коли йому на день народження подарували акустичну гітару, його щастю не було меж. "Пам'ятаю, як емоції переповнювали. Для мене це був мега крутий подарунок", - каже Павлік.

За словами Віктора, у шкільні роки його батьків часто викликали до школи. "Я холерик. Мене завжди називали вискочкою. Мама нервувала, переживала, лаяла, плакала, била по рукам лінійкою, бігала за мною завжди", - зізнався співак.

Матір виховувала Віктора фактично сама, тому що батькові було "не до цього" - робота, риболовля, друзі. Зате матір була завжди поруч. І саме вона вже в 3 роки віддала сина на занаття з музики. "Мама завжди пишалася мною" - підсумував артист.

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...