Хіти тижня. Мати довго не могла повірити: У Києві чоловік гвалтував 12-річну падчерку

Страшна правда розкрилася після того, як мати за порадою адвоката встановила у квартирі спеціальні прилади для відеозапису.

Чоловік гвалтував пасербицю. Ілюстрація: соцмережі.

У Києві чоловік неодноразово ґвалтував 12-річну доньку співмешканки. Жінка своїй дитині не вірила, оскільки при медичному огляді не було ніяких підтверджень зґвалтування. Про це повідомив у Facebook перший заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін, передають Патріоти України.

Страшна правда розкрилася після того, як мати за порадою адвоката встановила у квартирі спеціальні прилади для відеозапису. Жінка вийшла до аптеки, а малолітня донька і вітчим залишилися одні. Через якийсь час дівчинка подзвонила мамі і повідомила, що її зґвалтував вітчим. Жінка відразу повернулася додому, але вже з поліцією. Слова дитини підтвердили і відеозаписи.

40-річний чоловік після цього у скоєному зізнався. Столична прокуратура оголосила йому про підозру у злочині. Чоловіка помістили під арешт без права на заставу.

Яке покарання можуть ввести за відмову проходити ВЛК - пояснення

вівторок, 16 квітень 2024, 8:56

Правовий комітет Верховної Ради розглядає два законопроєкти, які передбачають посилити покарання для ухилянтів. Зокрема, за непроходження ВЛК пропонується ввести адміністративну, а також кримінальну відповідальність, передають Патріоти України. Про це ...

Обов'язкова ідентифікація в дії: Хто із пенсіонерів в Україні ризикує залишитися без виплат

вівторок, 16 квітень 2024, 6:52

Оформлення пенсійних виплат є важливим процесом, що вимагає від одержувачів регулярного підтвердження свого статусу. Про це повідомили в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Вінницькій області, передають Патріоти України. Як кажуть чиновники...