Хіти тижня. Мати хлопчика, якого знайшли мервим у валізі, навіть не прийшла на його похорон (фото, відео)

Дворічного Сашку Пільявського, якого знайшли у червоній валізі на околиці Чернівців ввечері 27 червня, поховали у селі Давидківці Хмельницької області, звідки була родом його горе-матір, повідомляють Патріоти України.

Зазначимо, що слідів насильницької смерті на тілі не знайшли. В поліції спростували чутки про те, що дитина була побита. За висновками судової медичної експертизи хлопчик помер від нападу бронхіальної астми - йому вчасно не надали допомогу.

Провоохоронці й досі розшукують його 21-річну матір Ганну Пілявську. Саме вона викинула тіло дитини у кущі під недобудованим гіпермаркетом у Чернівцях. А вже через день його тіло виявили випадкові перехожі.

За труною дитини йщли бабусі, дідусі, інші родичі та односельці. Мати так і не з'явилася, щоб попрощатися з сином. А батько Сашка наразі відбуває тюремний термін у колонії.

Родичі розповідають, що хлопчика часто привозили в село на гостини до прадідуся і прабабусі. Вони говорять, що Сашко був веселий, активний і ніколи не хворів.

Прикмети розшукуваної Ганни Пілявської: зріст 160-170 см, має середню статуру. Волосся темне, хвилясте з червонуватим відтінком, стрижка "під каре". Темно-зелені очі, нарощені довгі вії.

Також жінка має особливі прикмети: на лівій руці ближче до зап’ястя татуювання у вигляді корони, а на передпліччі татуювання із зображенням "ловця снів з головами двох вовків".

Правоохоронці мають чимало запитань до горе-матері: чому вона викинула власну дитину, яка померла ненасильницькою смертю, і зникла.

Будуть масові перевірки: У Міноборони попередили, чого чекати ухилянтам

вівторок, 16 квітень 2024, 18:30

Запізніле прийняття закону про мобілізацію привело до того, що ухилянти почуваються «наче риба у воді», і намагаються за будь-якої можливості уникнути призову, передають Патріоти України. Але ситуація повинна змінитися дуже скоро, заявив заступник міні...

Заявив, що його "спровокували": Суд оштрафував на 17 тис. чоловіка з Кіровоградщини, який показав поліції статевий орган

вівторок, 16 квітень 2024, 17:57

Чоловіка з Кіровоградської області оштрафували на 17 тисяч гривень за те, що він показав поліції свій статевий орган. Той заявив, що його "спровокували", передають Патріоти України. Про це йдеться у вироку Новгородківського районного суду Кіровоградськ...