Хіти тижня. Мати соромилася сусідів та ховала хлопчика: На Прикарпатті знайшли дитину-мауглі (фото)

Малюк не говорить - виє, як маленький вовк, не вилазить із своєї схованки і тікає від людей.

На Прикарпатті волонтери виявили асоціальну дитину, яку назвали хлопчик-мауглі, передають Патріоти України.
"У старому хліві на околиці села під лісом знайшли маленького мауглі. Малюк не говорить - виє, як маленький вовк, не вилазить із своєї схованки і тікає від людей, немов маленький наляканий звір, який живе сам по собі", - повідомляють місцеві ЗМІ.
Як розповіла засновниця Центру доброти для мами і дитини Марія Левченко, знайденого в селі Голодівка Рогатинського району Івано-Франківської області хлопчика звуть Володимир, йому п'ять років, він з дуже бідної сім'ї. Мати ховає дитину, боячись осуду сусідів - селяни лають жінку за те, що вона народила.

"Дитині ми допоможемо, спробуємо впоратися з її страхом, повернути до життя і дитинства. Але такі історії повинні приводити нас до роздумів і до переосмислення, можливо, варто почути, обійняти, порадити і підтримати, підставити плече там, де ще можна підтримати", - додала волонтер.


Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...