Хіти тижня. Мати вірила у диво до останнього! Друзі закопали тіло на смітнику: На Тернопільщині знайшли кістки зниклого 17 років тому хлопця (відео)

У селі Гнилички Тернопільської області знайшли останки 16-річного Юрія Семенюка, який зник ще 17 років тому. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив місцевий мешканець Андрій Савчук, передають Патріоти України.

За його інформацією, тіло хлопця закопали на смітнику троє його друзів, Нібито загиблого вбило струмом, а його товариші злякалися, що їх звинуватять у вбивстві, тому й вирішили сховати тіло.

"Три товариші загиблого вирішили приховати тіло і закопали на смітнику… Недавно один із учасників цієї трагічної справи розповів і зізнався, що Юру Семенюка вбило струмом. Друзі загиблого злякалися і тіло роздягнули, а речі спалили. Сам труп зарили у смітті", – зазначив користувач.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...