Хіти тижня. Мати знайшла у роті сина "дірку" і примчала до лікарні, медсестра усунула проблему за 30 секунд (фото)

Молода мама з Великобританії потрапила в незручну ситуацію, виявивши в роті у 10-місячного сина "дірку". Вона прийняла "отвір" за "вовчу пащу" (розщеплення піднебіння) і відвезла дитину в лікарню. Медсестрі вистачило 30 секунд, щоб вирішити проблему, повідомляють Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

"Я міняла Харві підгузок і побачила у нього на піднебінні велику темно-червону дірку, - розповіла 24-річна Бекі Стайлз виданню The Sun. - Я спробувала її помацати, але він закричав. Тоді я покликала чоловіка, ми включили ліхтарик, і він вигукнув: "Що це, чорт забирай?".

Налякані батьки терміново відвезли Харві до відділення швидкої допомоги, яке знаходилося в 30 хвилинах від їхнього будинку. Спочатку співробітники лікарні сполошилися, але досвідчена медсестра оглянула рот малюка з ліхтариком, і від занепокоєння не залишилося сліду.

"Вона дивилася на нього 30 секунд, а потім сказала: "Це наклейка", - згадує збентежена мама. - Я почала наполягати, що це дірка, але медсестра просто засунула йому палець в рота і витягла її. Я сміялася, тремтіла і ніяковіла... Я сказала їй, що почуваюся справжньою ідіоткою. А вона відповіла: "Ну, я ніколи раніше не лікувала "вовчу пащу" біля дверей відділення невідкладної допомоги"".

По дорозі додому батьки продовжували сміятися від полегшення і сорому. Потім Беккі довелося обдзвонити всіх членів родини, яким вона встигла розповісти про дірку в роті у Харві: йому просто захотілося спробувати наклейку.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...