Хіти тижня. Мав "приватний кордон": У ДТП загинув "король" контрабанди на Закарпатті (фото)

45-річний водій із Закарпатської області не вибрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням та на заокругленій ділянці дороги в'їхав у відбійник і перекинувся.

Аттіла Горват. Фото: скріншот з відео.

У Рівненській області загинув в ДТП відомий закарпатський контрабандист Аттіла Горват на прізвисько "Докі". Про це повідомляє Mukachevo.net, передають Патріоти України.

Аварія сталася 11 квітня близько 6:40 на автодорозі «Київ-Чоп», поблизу села Велика Омеляна. У поліції повідомили, що 45-річний водій із Закарпатської області не вибрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням та на заокругленій ділянці дороги в'їхав у відбійник і перекинувся на автомобілі Mercedes CLS в кювет.

Чи перебував чоловік за кермом у стані алкогольного сп'яніння, стане відомо за результатами судово-медичної експертизи. Атілла Горват - відомий в Закарпатській області контрабандист, він раніше скупив у Берегівському районі 52 га землі на кордоні з Угорщиною. У його руках опинилася прикордонна смуга, яка давала можливість провозити контрабанду через кордон у великих обсягах.

За законодавством такі ділянки землі не можуть передаватися приватним особам, у зв'язку з чим було відкрито кримінальне провадження щодо екс-керівника відділення Держгеокадастру в Берегівському районі за незаконну реєстрацію права власності. Правоохоронці затримували причетного до цього екс-керівника місцевого структурного підрозділу Держгеокадастру, а також самого власника "приватного кордону" Аттілу Горвата.

Був "змушений поїхати до хворої матері": У Рівному головного сержанта засудили за дезертирство

вівторок, 7 травень 2024, 18:56

У Рівному апеляційний суд покарав військовослужбовця за дезертирство, вчинене в умовах воєнного стану і відправив його на 5 років за ґрати. Про це передає Zaxid.net з посиланням на вирок суду, передають Патріоти України. Як йдеться у справі, головний с...

Оскарження висновку ВЛК можливе: Офіцер розповів, як це відбуватиметься

вівторок, 7 травень 2024, 18:22

Можливість оскарження рішення військово-лікарської комісії залишиться в оновленому законодавстві. Про це заявив в ефірі телемарафону офіцер Центральної військово-лікарської комісії Дмитро Мірошніченко, передають Патріоти України. "Ми її удосконалили. В...