Хіти тижня. ​"Мажора відмазують!": У Миколаєві таксисти перекрили міст, на них кинули поліцейський спецназ​

У Миколаєві увечері в суботу, 7 грудня, кілька десятків автомобілів таксі заблокували рух мостом через Південний Буг (Варварівський), зазначають Патріоти України. Це сталося через смертельну ДТП із 21-річним водієм Lexus. В аварії загинув 36-річний таксист Daewoo Lanos і його пасажир, передає місцеве видання "Новости N".

Таксисти поставили свої машини поперек проїжджої частини як із боку вул. Великої Морської, так і з боку Варварівки. Таким чином міст повністю перекрили, по обидва боки почав накопичуватися автомобільний затор.

До місця події були направлені сили поліцейського спецназу. Уточнюється, що автомобілі оперативних служб, швидкої допомоги та рейсові автобуси з пасажирами протестувальники пропускають.


Обурення миколаївських таксистів було викликано, зокрема, тим, що водій Lexus не був узятий під варту відразу після аварії. Наразі останній вже затриманий у порядку ст. 208 КПК. Таксисти впевнені, що таким протестом вони зможуть добитися справедливості в кривавій справі.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...