Хіти тижня. Медсестра хоспісу назвала слова, які більшість людей говорять перед смертю

Медсестра американського хоспісу на ім'я Джулі розповіла, що найчастіше перед смертю люди зізнаються комусь зі своїх близьких, що їх люблять. Фразу "Я люблю тебе" промовляє більшість її вмираючих пацієнтів, зазначають Патріоти України.

Як підкреслила медсестра, таке трапляється "неймовірно часто", причому навіть із тими пацієнтами хоспісу, які зберегли ясний розум і пам'ять. Багато хто описує свої видіння померлих близьких як духів чи ангелів. Деякі люди при цьому кажуть, що "повертаються додому".

Відео Джулі зібрало десятки тисяч лайків та чимало коментарів. Один із фоловерів розповів свою історію. Він написав: "Я пережив таке зі своїм тестем. "Він сказав: "Привіт, мамо", – а потім спокійно помер".

Зазначимо, що в акаунті Джулі немало відео на тему смерті. Жінка намагається розвіяти страхи та розповісти, що відбувається, коли людина вмирає природною смертю.

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...