Хіти тижня. Медична мафія повертається до найбрудніших прийомів: "В Україну повертаються 90-ті роки, почались розправи над лікарями", - Соколова (фото)

"90-ті повертаються Розправа над лікарями, які не підкорюються правилам корупційного кодла, триває. 11 березня біля стін власного під‘ізду побили головного лікаря інституту Андрія Безносенка", - пише у своєму блозі Яніна Соколова, передають Патріоти України, і продовжують зі збереження орфографії (авторка набивала текст поспіхом, телефоном):

Винні не знайдені. Сьогодні о 8 ранку біля стін Національного Інституту Раку побили заступника головного лікаря інституту Анатолія Шудрака.

Напад ідентичний. Жертву чекали біля входу у будівлю. Били кастетами по обличчю і потилиці. За що? Анатолій входить до комісії з аудиту інституту і останній місяць накопав нестачі матеріалів на 9 млн гривень. Я добре знаю цей заклад. Саме тут мене лікували від раку.

Я нагадаю, що в інституті триває війна між директоркою, яка за рішенням комітету МОЗу була відсторонена від виконання обов‘язків через ознаки корупційний дій. І командою чесних лікарів, які воліють змінити інститут і життя пацієнтів в ньому.

Директорка однієі з найбільших онко лікарень України все ще плекає надію не втратити "доходноє мєсто". І мстить всім, хто їй заважає на цьому шляху.

Вона вже програла суд Олександру Устінову. Саша робила розслідування щодо корупції в інституті кілька років тому. Із нетерпінням чекаю на суд з нею я. У якому ми наведемо ще більше фактів, про які має знати суспільство.

Сьогодні мені повідомили про смс, яку заступник директорки надіслав одному з радників міністра внутрішніх справ із пропозицією "поговорити".

Я закликаю Національну поліція України та Андрія Крищенка врешті знайти винних і замовників цих нападів. А пану Максиму Степанову провести зустріч з колективом інституту і дати право інституту реформуватися. Мільйон хворих на рак в країні! А пацієнтам, які переносять пекло спокійно з умовами лікуватися, а не спостерігати за цим жахом".

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...