Хіти тижня. Медикам дали три халати і одні окуляри на всіх: У Києві коронавірусна лікарня відмовилася приймати пацієнтів (фото)

Київська лікарня №8, яку МОЗ зобов’язало приймати підозрюваних та інфікованих коронавірусом, відмовилася приймати пацієнтів. Про це повідомила журналіст Тетяна Даниленко, передають Патріоти України.

За її словами, причиною відмови є відсутність засобів захисту в медиків. Даниленко зазначила, що працівникам лікарні виділили три захисних костюма на одну зміну, при цьому їх якість сумнівна. У зв’язку з цим медики змушені купувати захисні костюми за власні кошти. Крім того, захисні окуляри виділили одні на весь персонал.

“При цьому наплив пацієнтів з важкими пневмоніями. Експрес-тести коронавірус не підтверджують. А ПЛР тести не роблять. За весь час було дозволено зробити лише для одного пацієнта – першого і єдиного, у кого був позитивний експрес-тест. Колектив лікарні обурений, що їх, живих людей, перетворюють на витратний матеріал”, – пише журналіст.

У свою чергу керівництво лікарні радить співробітникам самостійно приймати рішення – йти на карантин або продовжувати працювати в неналежних умовах.

Таємна "допомога"? Компанії з Індії та Китаю постачали росіянам отруйне м'ясо

середа, 24 квітень 2024, 17:59

У м'ясі буйволів з Індії, яке в Росії часто видають за яловичину і продають по всій країні, Россільгоспнагляд виявив бактерії групи кишкової палички, а в курячих грудках з Китаю, що поставляються на російський ринок, знайшли сальмонеллу. Про це пише ...

Прийшла повістка, але є бронь: Українцям пояснили, чи потрібно йти до ТЦК

середа, 24 квітень 2024, 17:47

В Україні суттєво змінилася правила вручення повісток та покарання за неявку до ТЦК, і кожен військовозобов'язаний знає, що на повістку потрібно реагувати, щоб не потрапити у халепу, передають Патріоти України. Але що робити тим, хто раніше отримав бр...