Хіти тижня. Медики розводять руками: Відома російська актриса впала в кому (фото)

Галина Волчек

Відома російська актриса і художній керівник театру "Современник" Галина Волчек впала в кому. Як повідомляє Telegram-канал Mash, напередодні, 23 грудня, артистка відчула себе погано і викликала швидку допомогу, передають Патріоти України.

По дорозі в лікарню 86-річна Волчек поскаржилася лікарям на сильні болі в грудях. Медики прийняли рішення про термінову госпіталізацію зірки. Зараз артистка знаходиться у тяжкому стані в одній з клінік Москви.

Госпіталізацію зірки підтвердила і її помічниця. Правда, жінка, відмовилася коментувати, що саме трапилося з Волчек. "Вона захворіла. Подробиці потім скажуть. Я подробиці не знаю", – сказала в коментарі РЕН ТВ помічниця.

Telegram-канал Life Shot зв'язався з заступником директора театру "Современник" Анастасією Осокіною, яка також прокоментувала госпіталізацію:

"Людина літня, 86 років. У неї є проблеми "життєвого характеру". Вона в лікарні, але це не означає, що у нас трапилася катастрофа. У нас художній керівник, який періодично потребує медичного нагляду. У неї був день народження 19 грудня, відчувала себе чудово! Ми всі вітали її!"

Відзначимо, що Галина Волчек відома багатьом за ролями у фільмах "Дон Кіхот", "Про Червону Шапочку", "Маяковський сміється".

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...