Хіти тижня. Меган Маркл знову вагітна і їде від принца Гаррі: У мережу "злили" перші подробиці

Меган Маркл вагітна вдруге і має намір поїхати від принца Гаррі після сварки. Західні ЗМІ пишуть, що невістка Єлизавети II вирішила деякий час пожити відокремлено в іншій країні. Дружина Гаррі нібито віддала перевагу сонячній Мексиці, передають Патріоти України.

Згідно з даними мексиканського журналу Elle, Меган збирається деякий час відокремлено пожити в Мексиці. І вона відправиться туди без чоловіка. Подружжя нібито посварилися напередодні виборів президента США.

Джерело, близьке до пари, говорить, що Маркл збиралася зробити ряд публічних заяв після того, як вони з Гаррі закликали американців йти на вибори.

Але втручання впливової пари в політичний процес викликало обурення в суспільстві. Гаррі відмовився далі брати в цьому участь, але Меган це дуже розлютило.

За даними видання Меган планує поїздку на мексиканський курорт Лос-Кабос. Чоловік залишиться вдома в Лос-Анджелесі, а з ким буде їх півторарічний первісток Арчі поки невідомо.

"Гаррі не може поїхати за Меган через проблеми з документами та у зв'язку з питаннями безпеки, але друзі сподіваються, що за той час, що подружжя проведе в розлуці, принц отримає можливість заново оцінити, чи була його відмова від життя як високопоставленого члена королівської сім'ї хорошим рішенням", - повідомляє джерело.

Подейкують, що Гаррі все частіше приходить до висновку, що рішення відмовитися від виконання королівських обов'язків і переїзд в США були помилкою.

На Хмельниччині чоловік заявив, що не з'явився в ТЦК "через похмілля": Стало відомо, яке рішення ухвалив суд

вівторок, 30 квітень 2024, 6:50

Красилівський районний суд Хмельницької області засудив до року іспитового терміну чоловіка, який не з'явився до ТЦК після отримання бойової повістки. Фігурант пояснив, що не зміг цього зробити через "сильне похмілля". Про це йдеться у вироку, опубліко...

Для тих, у кого ностальгія? Nokia випустить "нудний телефон" - без соцмереж і додатків, але зі "змійкою"

вівторок, 30 квітень 2024, 6:44

Компанія HMD Global, яка наразі випускає смартфони під брендом Nokia, анонсувала стильну розкладачку The Boring Phone з прозорим корпусом і класичною "змійкою", передають Патріоти України. Фактично, це телефон, створений для цифрової детоксикації. У н...