Хіти тижня. "Мене переслідують!": Гола росіянка бігала вулицями з дитиною на руках (відео)

На той момент на вулиці було мінімум мінус 9 градусів.

Гола жінка бігала по снігу. Фото: скріншот з відео.

У місті Красноярську (Російська Федерація) очевидці помітили жінку, яка бігла по вулиці голою, кинувши свою дитину-немовля в гастрономі. Відео цієї події опублікував Telegram-канал "Красноярськ №1", передають Патріоти України.

За словами очевидців, в руках у росіянки був півторарічна дитина, з якою вона забігла в гастроном "Червоний Яр". Жінка кричала, що її хтось переслідує. Співробітники магазину викликали поліцію і швидку допомогу, проте жінка кинула там дитину і ковдру, в яку була загорнута, і вибігла на вулицю. На той момент на вулиці було мінімум мінус 9 градусів.

Покинуту дитину нагодували, поліцейські знайшли її батька і поїхали з нею до відділку. Надалі вдалося знайти, затримати і доставити в спеціалізований медзаклад також маму дитини.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...