Хіти тижня. "Мене покалічили": Секс-символ СРСР Світлична звинуватила внучку і сина у спробі отруїти її (фото)

Секс-символ радянського кіно Світлана Світлична заявила, що син з дружиною та внучкою намагалися отруїти її, щоб роздобути квартиру в центрі Москви. Про це 80-річна артистка повідомила в ефірі телеканалу НТВ, передають Патріоти України.

За словами Світличної, недавно її приходила провідувати внучка разом з незнайомими людьми, а після візиту вона знайшла у квартирі кульки ртуті й відчула різке нездужання.

"Мене покалічили – у мене тепер болить коліно, болить шия. І це було зроблено свідомо... У мене були моменти, коли я не розуміла – що ж я себе так погано почуваю. І навіть був блювотний стан. А потім я знайшла у квартирі кульки зі смертельно небезпечною ртуттю і відчула різке нездужання", – сказала актриса.

Світлична вирішила, що перепише свій заповіт, і родичам нічого не дістанеться. Близькі актриси поки ніяк не відреагували на її заяву.

Світлана Світлична зіграла в таких фільмах та серіалах, як "Богиня: Як я полюбила", "Діамантова рука", "Любити", "Сімнадцять миттєвостей весни", "Місце зустрічі змінити не можна".


У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...