Хіти тижня. "Мені було приємно!": Наталія Могилевська прокоментувала свої провокаційні фото (відео)

Артистка зізналася, що перепросила за відверті світлини у шанувальників.

Українська співачка Наталія Могилевська, яка у пікантному вбранні показала пружні сідниці, прокоментувала ці відверті світлини, йдеться у "Світському житті", передають Патріоти України.

Артистка зізналася, що не думала, що могла спричинити цими фотографіями такий резонанс. Проте, не приховує Могилевська, їй було приємно, коли її форми оцінили друзі: "Сьогодні зустріла знайомого, він говорить: "Нас сиділо 15 осіб, ми сказали: "Блін, у Могилевської є сідниці", - пригадала Наталія.

Щодо того, чи почали надходити пропозиції від редакторів чоловічих глянців після того, як зірка опублікувала свої відверті світлини, вона відповіла: "Я вибачилася перед глядачем, я дуже не люблю, коли є асоціація з оголенням. Якщо моє фото в купальнику і в цій футболочці мало асоціацію з цим, а я викладач дитячої школи, то я вибачилася. Я б дуже не хотіла щоб це було так", - пояснила знаменитість.

Разом з тим Могилевська зізналася, що куди більше її насмішили чутки, які ширилися у Мережі про неї під час відпочинку: "Я поїхала на цей відпочинок з тренером, його дівчиною і також монтажером, ми монтували мій концерт. Про мене написали, що у мене роман і з ним, і з фітнес-тренером. А далі ще була версія, що з обома. Мої сідниці просто відпочивають", - сказала Могилевська.

У РФ студентів відраховують за відмову проходити навчальну практику на військових підприємствах

середа, 8 травень 2024, 18:55

У Росії студентів Балтійського державного технічного університету "Военмех" спрямовують на військові підприємства у межах навчальної практики, а в разі відмови студента проходити її - відраховують з вишу Про це повідомляє Центр національного спротиву. ...

Попит падає: Європейці відмовляються від споживання м'яса - дані дослідження

середа, 8 травень 2024, 18:54

Споживання м'яса поступово, але вірно падає у Європі. У 2023 році в країнах ЄС на душу населення припало в середньому 64,2 кг м'яса. Але між окремими державами-членами ЄС є великі відмінності. Про це пише ISN з посиланням на дані Agrarmarkt Information...