Хіти тижня. "Меня это достало! Я же не в Украине живу, что вы про нее все время говорите": Галкін несподівано накинувся на російських пропаган**нів (відео)

Російський комік і шоумен Максим Галкін публічно познущався над пропагандою в РФ, передають Патріоти України.

Так, він дав сольний гумористичний концерт в Новосибірську, в якому заявив, що втомився на кожному телеканалі слухати про Україну. Галкін зазначив, що потрібно більше уваги приділяти проблемам у власній державі.

"Нам розповідають про Україну, весь час розповідають про Україну. Мене вже так це дістало. Я ж не в Україні живу, що ви про неї весь час говорите. Ви про нас розкажіть! Таке відчуття, що у нас все налагодилося і залишилося тільки українцям допомогти", — висловився гуморист.

За словами Галкіна, з точки зору телебачення, до них повернулися радянські часи, в найгіршому сенсі слова. Тому що людям не дають нічого обмізкувати, а самі розжовують інформацію і вкладають їм у голови.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...