Хіти тижня. Мережа в люті: Камера винуватиці жахливої ДТП у Харкові виявилася порожньою (фото)

Українські правозахисники провели моніторинговий візит до Харківського слідчого ізолятора, де перевірили умови утримання Олени Зайцевої – учасниці смертельного ДТП у центрі Харкова.

Олена Зайцева

"Крім Зайцевої у камері №400 знаходяться ще три людини. Приміщення чисте", – пише в Facebook представник Міжнародного правозахисного центру Дмитро Удачин, передають Патріоти України.

За його словами, в камері Зайцевої є невеликий телевізор, електричний чайник, вода, душ, туалет і засоби особистої гігієни.

При цьому користувачів обурила порожня камера винуватиці моторошної дорожньо-транспортної пригоди.

"А сама Зайцева там? Або вже десь на островах?" – задалася питанням Ольга Солод.

"Зайцева де? Походу її там ніколи не було! Народ вимагає цілодобове відеоспостереження в онлайн режимі", – підкреслила Ельвіра Бєляєва.


В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...