Хіти тижня. Мережу борделів, де жінок змушували працювати "під кайфом", викрили у Франківську (фото, відео)

Для посилення психологічного контролю над повіями сутенери забезпечували жінок амфетаміном та екстазі.

Співробітники Служби безпеки України спільно з працівниками слідчого управління ГУНП та відділу боротьби зі злочинами, під процесуальним керівництвом прокуратури, знешкодили організовану злочинну групу, яка займалася сутенерством та утриманням місць розпусти у місті Івано-франківську, розповідає відділ комунікації поліції Прикарпаття, передають Патріоти України.

На зловмисників "працювали" десять жінок - мешканки Запорізької, Донецької, Дніпропетровської та Чернівецької областей. Для посилення психологічного контролю над ними сутенери забезпечували жінок амфетаміном та екстазі.

Оголошення про надання сексуальних послуг в інтернеті розміщували дві співучасниці-адміністраторки з Хмельницької області, які перебували під контролем двох сутенерів з Івано-Франківська і Запоріжжя. Адміністраторки також приймали замовлення від клієнтів, працюючи в домах розпусти.

Окрім того, члени групи вербували нових повій. Для цього вони підшукували дівчат, які самостійно займалися наданням сексуальних послуг за гроші та, погрожуючи фізичним насильством, змушували їх працювати на свою злочинну групу.

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...

Космічний прорив: У NASA для для польотів до інших планет створили революційний двигун на ефекті Холла

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:32

Космічне агентство США шукає партнерів для впровадження своєї технології в космосі.NASA представило абсолютно новий електричний двигун, призначений для невеликих космічних апаратів. Нову рухову систему, субкіловатний двигун на ефекті Холла H71M викорис...