Хіти тижня. "Мічиганське обличчя видало": У Росії виробник масла "вкрав" американську бабусю з хлопчиком (фото)

Плагіатори були впевнені, нібито за георгієвською стрічкою ніхто нічого не помітить...

У мережі з'явилися красномовні фото, як у Росії виробник масла "вкрав" для обгортки малюнок бабусі з хлопчиком зі старої американської листівки до Дня подяки. На це звернули увагу на сторінці "Єхидні твіти" у Twitter, де і розмістили знімки малюнків, які відрізняються зовсім трішки, повідомляють Патріоти України.

"Зважаючи на те, що картинка взята з американської листівки до Дня подяки аж 1935 року, це все-таки масло, отримане за ленд-лізом (Державна програма, за якою США постачали своїм союзникам у Другій світовій війні бойові припаси, продовольство і тд. – Ред.)", – написав автор посту.

Користувачі почали з глузуванням коментувати фото. "В американській версії бабуся якось симпатичніше виглядає...", "Нічого свого...", "Російська культура вторинна. Тільки копіпастити можуть", "Але окуляри у неї все таки вкрали", "І хустку на плечі накинули. Але обличчя-то залишилося мічиганське", "Куди б ти голову не повернув, куди б не кинув погляд, але від долі не втекти – усюди "цап-царап", – написали вони.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...