Хіти тижня. Місцеві вже перелякалися: У російському місті видали указ про масове поховання трупів під час епідемії

В уральському місті почалася паніка через занадто відповідального мера.

Камишлов. Фото: соцмережі.

Мер Камишлова (Свердловська область) Олексій Половников спровокував паніку в місті, опублікувавши проект постанови про комісію з термінових поховань в умовах надзвичайної ситуації або війни. Документ був опублікований на сайті міської адміністрації, передають Патріоти України.

У документі пропонується скликати комісію з головлікаря місцевої лікарні, керівників РАГСу, ОВС, представників Росспоживнагляду і інших відомств. Він також описує порядок поховання тіл загиблих. Там, наприклад, йде мова про братські могили, про порядок дезінфекції трупів і їх транспортування, а також про джерела фінансування.

Видання 66.ru пише, що ніхто з представників влади не прокоментував причини появи такого документа. Коли на публікацію звернули увагу ЗМІ, документ видалили з сайту адміністрації, він зберігся в кеші Google. За даними журналістів, ця новина викликала паніку серед місцевих жителів.

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...