Хіти тижня. "Мне перехотелось жить": Екс-в'язень "ДНР" поділився враженнями від мирного Києва

Станіслав Асєєв зізнався, що досі не може відчути зв'язок зі звичайним життям вільної людини.

Станіслав Асєєв. Фото: соцмережі.

Український журналіст Станіслав Асєєв, який повернувся на вільну територію з полону так званої «ДНР» в грудні минулого року, до сих пір не може відчути себе повністю звільненим, передають Патріоти України.

За його словами, він ніяк не може повернутися в мирне життя і повну свободу, зрозуміти, як живуть в цій реальності інші люди. Асєєв розповів в інтерв'ю, що в Києві йде своєю чергою зовсім інше життя, зв'язку з яким він не може відчути.

«Не так давно я зайшов в метро, там сиділа дівчина, яка в смартфоні перебирала картинки дитячих підгузників. І чесно кажучи, я сторопів, мені перехотілося жити... Тому, що я зрозумів, що той досвід, який ми принесли з полону, за великим рахунком нікому не потрібен. І це правильно», - розповів Асєєв.
Коли на наступній зупинці Асєєв побачив хлопця в камуфляжі, інші люди для нього перестали існувати. Йому здалося, що цей військовий - його єдиний зв'язок з містом. Нагадаємо, Асєєв, відомий також під псевдонімом Станіслав Васін, з червня 2017 перебував в полоні бойовиків «ДНР». Там його засудили до 15 років ув'язнення. Після повернення з полону Асєєв заявив, що головним його завданням найближчим часом буде робота зі звільнення інших полонених з підвалів бойовиків і вже передав списки в'язнів президенту Зеленському.

Зірка Титаніка і Володаря перснів: Помер відомий британський актор

неділя, 5 травень 2024, 20:15

Британський актор Бернард Гілл, який зіграв капітана Едварда Сміта в оскароносному фільмі Титанік, помер 5 травня рано вранці. Сумну новину повідомив агент Гілла, передають Патріоти України. Бернарду Гіллу було 79 років. Причина смерті поки що не назив...

Це порнософт чи реклама колготок?: Кандидатку від Польщі на вибори до Європарламенту розкритикували за фото

неділя, 5 травень 2024, 19:51

Речницю польської партії "Конфедерація" Еву Зайончковську-Гернік, яка балотується на вибори до Європейського парламенту, розкритикували за агітаційне фото. Про це повідомляє Polskie Radio, передають Патріоти України. Один із лідерів "Конфедерації" Слав...