Хіти тижня. "Мне стыдно": Дмитро Гордон заявив про припинення співпраці з телеканалом Медведчука (відео)

Журналіст заявив, що не може співпрацювати з каналом, який пропагує "русский мир".

Дмитро ГордонВідомий журналіст Дмитро Гордон публічно заявив, що він більше не буде з'являтися в ефірі каналу "112 Україна". Таку заяву він зробив 16 травня в одній з програм цього каналу, передають Патріоти України.

"Мне очень плохо из-за того, что я выхожу на канале, где Медведчук и другие люди пропагандируют “русский мир”. В последнее время ко мне все чаще подходят люди и говорят: “Вам не стыдно. Или вы - человек Медведчука?”. А я никогда не был человеком Медведчука, и мне действительно стыдно. Поэтому я принял тяжелое для себя решение: я больше не буду выходить на 112-м канале и на канале NewsOne ни гостем, ни ведущим. Сегодня последний мой эфир", - заявив Гордон.

Раніше двічі на тиждень в ефірі цього телеканалу виходила авторська програма журналіста під назвою "Гордон". Він також раз на тиждень був гостем програми "Вечірній прайм".

Офіційно заяву каналу про звільнення Дмитра Гордона опубліковано не було. Сам він акцентував, що повернеться тільки в тому випадку, якщо у каналу з'явиться новий власник.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...