Хіти тижня. "Мне твое УБД до ж*пы, я тебя туда не посылал": У Києві водій маршрутки грубо відмовив у проїзді ветерану АТО (фото)

У четвер, 28 травня, водій маршрутки №317а "ст. м. Харківська - Бориспіль" у грубій формі відмовив у проїзді учаснику АТО на Донбасі. Як повідомила в Facebook дружина атошніка Інна Ольхова, мотивом відмови було: "Мені твоє посвідчення учасника бойових дій до ж...пи, я тебе туди не посилав", передають Патріоти України.

"Заява в поліцію написана, але всі ми інформовані, що це ні до чого не призводить", – зазначила вона. Жінка попросила користувачів "зробити маршрут і водія знаменитим". "А також при нагоді поцікавтеся у нього, де він був у 2014-20 рр, і чому у нього самого немає ні прав, ні документів на маршрут, ні маршрутного листа, ні навіть свідоцтва про право виконувати пасажирські перевезення по місту та області", – додала Ольхова.


"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...