Хіти тижня. Модель ледь не зняли з рейсу через глибоке декольте, але стюардеса знайшла рішення (фото)

Американська авіакомпанія Southwest Airlines пригрозила зняти з рейсу модель Playboy Ів Марі. На думку членів екіпажу, пасажирка вибрала для перельоту не зовсім вдалий наряд, передають Патріоти України.

Як пише The Mirror, 26-річна дівчина з'явилася на борту літака в відвертій сукні зі звірячими принтом. Глибоке декольте, яке відразу впадає в очі, суперечить дрес-коду перевізника. Хоча сама модель не бачить в своєму вбранні нічого відвертого.

Члени екіпажу попросили Ів Марі переодягнутися або покинути літак. "Я відчула себе приниженою, збентеженою і дуже скривдженою, - зазначила мандрівниця. - Я була дуже засмучена тим, як зі мною поводилися".

У валізі моделі не знайшлося нічого закритого, і тоді одна зі стюардес запропонувала пасажирці допомогу. Бортпровідниця позичила дівчині свій светр, щоб та могла прикрити пишні груди. Пасажирку посадили на перший ряд, щоб вона не потрапляла попутникам на очі.

По прильоту дівчина написала скаргу на авіакомпанію. В результаті Southwest Airlines вибачилися перед Марі і виділили знижку на наступний переліт.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...