Хіти тижня. Модель ледь не зняли з рейсу через глибоке декольте, але стюардеса знайшла рішення (фото)

Американська авіакомпанія Southwest Airlines пригрозила зняти з рейсу модель Playboy Ів Марі. На думку членів екіпажу, пасажирка вибрала для перельоту не зовсім вдалий наряд, передають Патріоти України.

Як пише The Mirror, 26-річна дівчина з'явилася на борту літака в відвертій сукні зі звірячими принтом. Глибоке декольте, яке відразу впадає в очі, суперечить дрес-коду перевізника. Хоча сама модель не бачить в своєму вбранні нічого відвертого.

Члени екіпажу попросили Ів Марі переодягнутися або покинути літак. "Я відчула себе приниженою, збентеженою і дуже скривдженою, - зазначила мандрівниця. - Я була дуже засмучена тим, як зі мною поводилися".

У валізі моделі не знайшлося нічого закритого, і тоді одна зі стюардес запропонувала пасажирці допомогу. Бортпровідниця позичила дівчині свій светр, щоб та могла прикрити пишні груди. Пасажирку посадили на перший ряд, щоб вона не потрапляла попутникам на очі.

По прильоту дівчина написала скаргу на авіакомпанію. В результаті Southwest Airlines вибачилися перед Марі і виділили знижку на наступний переліт.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...