Хіти тижня. Моднява фішка для брутальних чоловіків: Американські репери дарують одне одному українські всюдиходи Sherp (фотофакти)


Американський хіп-хоп виконавець Каньє Вест подарував своєму товаришу реперу 2 Чейнз на день народження український всюдихід Sherp, повідомляють Патріоти України з посиланням на mmr.net.ua.

Зазначається, що репер 2 Чейнз, якому 12 вересня виповниться 43 роки, в Інстаграмі розповів, що вранці на галявині перед своїм будинком виявив всюдихід Sherp – він виявився подарунком від Уеста на день народження.

На машині розташовується табличка з написом “Для 2 Чейнза” і цитатою з Біблії: “Надійся на Господа всім своїм серцем і не покладайся на розум твій. У всіх твоїх дорогах пізнавай Його, і Він випростує твої стежки”.

Відзначимо, що американський хіп-хоп виконавець Каньє Вест відомий своєю любов’ю до українських всюдиходів Шерп. Він купив два таких, щоб їздити по ранчо у Вайомінгу, а на початку цього року використовував їх в рамках рекламної кампанії своїх кросівок Yeezy в Чикаго.


Довідка

Sherp Pro оснащується чотирициліндровим 1,5-літровим дизельним двигуном потужністю 44,3 к.с., який працює з 5-ступінчастою механічною коробкою передач. Привід передається на всі колеса.

Всюдихід, який отримав алюмінієвий кузов, важить 1 300 кг. Його кліренс становить 600 мм, а вантажопідйомність – 1 тонна. Витрата палива – 2-3 літри на годину на будь-якому типі грунту. Ціна на Sherp Pro починається від 90 000 доларів.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...