Хіти тижня. "Моя прекрасна няня": Спливли страшні подробиці про хворобу Заворотнюк

Російській акторці, зірці серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк поставили діагноз рак головного мозку ще в квітні 2019 року в Німеччині, однак тоді лікарям не вдалося дістатися до пухлини.

РосЗМІ відзначають, що Заворотнюк нібито перенесла операцію – хірурги робили трепанацію черепу, проте це не принесло результату, передають Патріоти України.

Повідомляється, що актриса прилетіла з Німеччини 25 червня. У супроводі мами, Валентини Борисівни, вона вирушила в своїй котедж у Крекшино. У ніч на 26 червня зірці стало погано: піднявся тиск (до 149 на 90), виникли сильні головні болі.

За викликом рідних до Заворотнюк приїхали медики. Акторка нібито зустріла їх у свідомості, мило спілкувалася, але не вставала з ліжка. Медики відзначили зміни в зовнішньому вигляді Заворотнюк – було видно, що їй розрізали півголови. Помітні також були шви і зайва вага акторки.

Заворотнюк сама повідомила про свій діагноз, почала показувати медичну документацію німецькою мовою і скаржилася на головний біль. Лікарі вкололи знеболювальне і залишили будинок артистки.

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...