Хіти тижня. "Моя прекрасна няня": Стан Заворотнюк критичний, відмовили органи, - ЗМІ

Повідомлення про погіршення стану Анастасії Заворотнюк почали надходити 13 вересня, причому одне тривожніше іншого.

У Анастасії Заворотнюк розвинулися поліорганна недостатність і пневмонія, стверджує телеграм-канал Mash, передають Патріоти України.

Нібито пневмонія стала наслідком використання апарату штучної вентиляції легенів. При цьому зірка комедійного серіалу «Моя прекрасна няня» в комі. За інформацією джерела, столична клініка, де в даний час знаходиться Анастасія Заворотнюк, буквально два дні тому припинила її інтенсивну терапію.

Раніше стало відомо, що артистка проходить лікування в одній з приватних онкологічних медцентрів Москви, де застосовують новітні технології і власні протоколи лікування. Актрисі надають паліативну допомогу. Кажуть, перебування в клініці влітає в копієчку - цінник починається від п'яти тисяч євро, для ракових хворих - від восьми. Гроші вносяться до госпіталізації і є депозитом на різні дослідження, аналізи та операції.

За деякими даними, мова йде про приватний медичний центр в Міщанському районі російської столиці біля станції метро «Проспект Миру». Поруч з Анастасією Заворотнюк постійно перебувають мати і чоловік, прославлений фігурист Петро Чернишов. Через страшну біду спортсмен прийняв рішення піти з льодового шоу Тетяни Навки «Руслан і Людмила». У найближчому оточенні кажуть, що він не може ні про що думати, крім здоров'я коханої дружини.

Повідомлення про погіршення стану Анастасії Заворотнюк почали надходити 13 вересня, причому одне тривожніше іншого. При цьому дані про те, що актриса важко хвора, ходили ще кілька тижнів тому. Однак тоді офіційні представники артистки категорично заперечували їх. Зараз же вони і зовсім не коментують ніякі новини про Анастасію Заворотнюк, мовчать і її рідні.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...