Хіти тижня. "Моя прекрасная няня" при смерті, - ЗМІ

При цьому, представник актриси спростував факт госпіталізації Заворотнюк, заявивши, що заслужена артистка РФ планує сама розповісти про своє самопочуття в ефірі одного з федеральних каналів.

Анастасія Заворотнюк

Російські ЗМІ повідомили про те, що популярну актрису, зірку серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасію Заворотнюк, у якій запідозрили останню стадію раку головного мозку, ввели в медикаментозну кому, передають Патріоти України.

Зокрема, РЕН ТВ передає, що лікарі пішли на радикальні заходи через вкрай важкий стан артистки. Відзначається, що медики опрацьовують стратегію подальших дій. Все ще вирішується питання про проведення Заворотнюк операції – в такому її стані це може бути небезпечно.

Telegram канал Yobajur також пише, що 48-річну актрису ввели в кому. Повідомляється, що на тлі важкої хвороби у неї почався набряк мозку і запалення легенів.

При цьому, представник актриси Стас Христов спростував факт госпіталізації Заворотнюк, про яку стало відомо раніше. Він заявив, що заслужена артистка РФ планує сама розповісти про своє самопочуття в ефірі одного з федеральних каналів.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...