Хіти тижня. Молодший на 20 років: Учителька мала сексуальні стосунки зі своїм неповнолітнім учнем

Батьки хлопця раділи, що син активно займається англійською, а вчителька навіть підвозить додому.

У Польщі, в невеликій місцевості Кузє в Підляському воєводстві на північному заході країни, в учительки був роман із неповнолітнім, на 20 років молодшим, учнем. Учительці англійської 34 роки. Її учню – 14 років. Вона з учнем мала статеві відносини протягом певного часу і навіть пробувала зустрітися під час слідства, яке триває досі. Про це пише сайт телеканалу TVP, передають Патріоти України.

Батьки хлопця раділи, що син активно займається англійською, а вчителька навіть підвозить додому. Для них історія стала несподіванкою.

У жінки троє дітей. Попри інцидент її наразі не звільнили зі школи. Перебуває під тимчасовим арештом. Спочатку залишили на волі, проте намагалася зв'язатися з учнем, тож суд вирішив її ізолювати.

"Обвинуваченій закидають багаторазові сексуальні зв'язки з неповнолітнім, якому не виповнилося 15 років, усупереч волі батьків", - йдеться в повідомлені прокуратури.

Згідно з кримінальним кодексом Польщі, секс із неповнолітньою особою до 15 років карається ув'язненням від 2 до 12 років.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...