Хіти тижня. Молодик з Маріуполя показово спалив прапор України. Далі перелякався. Почав замітати сліди та вибачатися (відео)

Фото зі спаленим прапором хлопець виклав у мережу / Cкриншот

У мережі опублікували фото, як хлопець із Маріуполя стоїть із підпаленим прапором України. Згодом з'явилося відео з його вибаченнями, повідомляють Патріоти України з посиланням на телегам-канал "Катарсис".

Відповідну світлину юнак виклав у мережу. Зауважимо, що за свій допис він отримав щонайменше 10 лайків. А одна із дописувачок сказала, що хлопець – "прямо вогонь".

На фото хлопець стоїть із оголеним торсом. Водночас тримає в руках прапор України, що горить. Згодом свій профіль у інстаграм він, імовірно, видалив або закрив.

Як повідомляє "Катарсис" відео з вибаченнями з'явилося у день, коли було опубліковано скандальне фото. Ба більше, "не минуло й пів дня, як воно вибачилося". Щоправда, свій вчинок юнак не пояснив.

Вибачте ті, кого я образив своїм дописом, де підпалив український прапор. Я все усвідомив і більше таке не повториться,
– зазначив поспіхом хлопець.



Дуже хотів до армії?: На Тернопільщині чоловік із відстрочкою від мобілізації розбив двері ТЦК

неділя, 8 вересень 2024, 14:28

Чоловік, що має відстрочку від мобілізації, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, розбив склопакет дверей Тернопільського обласного ТЦК та СП, намагаючись у такий спосіб приєднатися до Збройних сил України. Про це повідомив Тернопільський обласни...

З нагоди 40-річчя шлюбу: Порошенко привітав дружину та показав фото з весілля

неділя, 8 вересень 2024, 13:28

П'ятий президент України Петро Порошенко у неділю, 8 вересня, привітав свою дружину Марину Порошенко з 40-ю річницею шлюбу і показав фото з їхнього весілля. Про це експрезидент написав на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. "Ми з Ма...