Хіти тижня. "Москва і Пітер згорять, як Содом і Гоморра": З'явилося пророцтво російського старця про Третю світову

Через бойові дій і застосування сучасної зброї, відбудеться забруднення грунту, і навіть тим, хто зможе вижити в пекельній м'ясорубці, загрожують важкі хвороби і мутації.

Третя світова війна неминуче почнеться. В ході зіткнень загинуть Москва і Санкт-Петербург. Такий прогноз зробив відомий в XX столітті тульський старець, схиархимандрит Христофор, передають Патріоти України із посиланням на TOPNEWS.

"Ось як Содом і Гоморра загинули за розпусту, ось також і нас спалить Господь вогнем, цей світ спалить. Такі великі міста, як Москва, Пітер, загинуть", – цитують пророцтво тульського священика. При цьому Христофор не виключав стрімкого характеру Третьої світової війни. Він зазначав використання ракет і велику кількість жертв цих подій.

"Після війни так мало залишиться людей на землі, так мало, що центром війни буде Росія", – говорив старець. За його словами, через бойові дій і застосування сучасної зброї, відбудеться забруднення грунту, і навіть тим, хто зможуть вижити в пекельній м'ясорубці, загрожують важкі хвороби і мутації.

"Війна буде дуже швидка, ракетна, і така, що все буде отруєно. На кілька метрів в землю все буде отруєно. І тим, хто залишиться живий, буде дуже важко", – підсумував старець.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...